ytringer
ytringer
 

Om kommentarer

Vi ønsker både kommentarer, debatt og høy temperatur velkommen på sidene våre!
Dog slipper vi kun til kommentarer under fult navn. Du må registrere deg en gang på Disqus (om du ikke allerede har gjort det) og kan så kommentere av hjertens lyst. Dette for å unngå forsøpling av kommentarfeltene.

Som eier og redaksjonelt ansvarlige kan vi (og har vi rett til å) velge å modere bort kommentarer vi finner upassende. Eksempelvis personkarakteristikker, rasistiske utsagn og generelt vissvass.

 
 
 

Ansvar...

Det kan ofte se ut til at bloggere glemmer at de ikke bare er ansvarlige for innholdet de selv poster i bloggen sin, men også for moderering av kommentarene som legges inn av lesere. Bloggeier har flere verktøy for moderering av kommentarer. Man har ord og ip-filter som man kan blokkere eller filtrere med, og man har knapper for å godkjenne, skjule eller slette kommentarer. Det finnes også funksjon for å tillate eller ikke tillate kommentarer i det hele tatt. Bloggeier er selv ansvarlig for alt innhold som publiseres i bloggen. Dette gjelder også kommentarer fra lesere. Retningslinjer for innhold gjelder også for kommentarer, om ikke annet er oppgitt. For deg som blogger betyr det at du må fjerne kommentarer som bryter med norsk lov eller vårt regelverk. Dersom vi blir gjort oppmerksomme på kommentarer som bryter med norsk lov, eller vårt regelverk, vil vi behandle disse som om de var skrevet av deg selv - siden du er ansvarlig for innholdet i hele bloggen din. Du trenger selvfølgelig ikke sitte å følge med hvert minutt, men vi anbefaler at du hver gang du logger inn går gjennom kommentarene som er kommet inn siden sist og fjerner de som ikke kan ligge framme (knappen for å skjule en kommentar heter "Opphev"). Det kan nok være fristende for mange å la stygge kommentarer ligge synlig, enten fordi man ikke orker moderere flere hundre kommentarer, eller fordi man syns leserne burde se hva folk faktisk kan få seg til å skrive, men kommentarer med innhold som ikke er tillatt skal fjernes innen rimelig tid etter at de er postet. I verste fall risikerer du at bloggen din blir stengt.